Inceputuri …

Cred ca nu a existat vreodata un moment in viata unui barbat in care sa nu auda intrebarea: ce ati face voi fara femei? Ei bine, nu avem noi darul procreerii si poate ca gandirea noastra analitica nu depaseste cu nimic atuul femeilor de a combina cu succes emotionalul si ratiunea, insa protectia pe care vi-o putem oferi, dragi femei, este nemarginita. De asemenea, ajutorul nostru la cresterea copiilor si la intretinerea familiei consider ca este indispensabil.

Am creat aceasta comunitate pentru a lua putin apararea barbatilor in prejudecata aceasta formata de-a lungul timpului si de-ai ajuta pe viitorii tatici, si de ce nu, chiar si pe cei mai experimentati, cu informatii utile privitoare la cresterea dragilor nostri copii.

Super TATI va ia in serios dorintele, dragele noastre mamici, si chiar va va ajuta la cresterea copiilor prin ghidul educational furnizat taticilor.

Intriga care sta la baza infiintarii comunitatii Super TATI ne spune raspicat ca noi nu suntem in stare sa ne crestem copiii, ca noi trebuie doar sa aducem bani in casa si sa ne ducem familia in vacante, asa cum locul femeii ar fi la cratita; lucruri care sunt total false, stim cu totii asta.

In era Super TATI invatam sa facem lucrurile intr-un mod sanatos, ne vom pune amprenta pe atributiile la care mami nu poate face fata sau pe care nu mai vrea sa le faca si mai mult, ne vom distra alaturi de micutii nostri si de sotiile noastre.

Asa ca, daca te afli aici, inseamna ca ai nevoie de ceva SUPER INFORMATII pentru tatici.
Stai pe aproape!