Blog

Nasterea – cele mai frumoase fotografii

Momentul nasterii este unul dintre putinele lucruri pentru care nu mai am cuvinte. Desigur, nu l-am putut aprecia decat din perspectiva masculina. Sotia mea a fost cea care a dus greul. Totusi, pentru amandoi aceasta experienta a fost unica si de neuitat. Frumoasa, pura si permanenta, amintirea nasterii, a venirii pe lume a fiului nostru, ne-a marcat. Toata emotia traita anterior s-a comprimat intr-un singur fapt, o singura actiune, si cateva trupuri prezente in sala. Nu ma numar printre cei care imortalizeaza momentul nasterii, dar, recunosc, sunt un impatimit al fotografiei senzoriale. Mai precis, sunt impresionat cu usurinta de fotografiile emotionante surprinse de oameni talentati in momentul nasterii. Cele mai frumoase fotografii pe care am reusit sa le adun pana acum se afla mai jos:

Primul zambet al micutului abia venit pe lume. Inocenta, simplitate si emotie, toate la superlativ si toate imediat dupa momentul nasterii.

Inceputul travaliului. Viitorul tata privind cum comoara lui va veni pe lume ramanand aproape de sotia sa.

Prima alaptare, prima data cand sta in bratele ocrotitoare ale mamei dupa 9 luni de asteptare.

 Emotia primelor imbratisari, fericirea primelor clipe petrecute impreuna.

Ochii negri ai unui inger abia venit pe lume. Primele priviri curioase si primele trairi cu adevarat puternice din viata parintilor.

Mana ocrotitoare a tatalui langa cea a micutului proaspat venit pe lume.

 

Tag-uri:
Trimite prin e-mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *