Blog

Masuri de siguranta esentiale pentru copilul tau

Masuri de siguranta esentiale pentru copilul tau

Te intrebi ce masuri de siguranta esentiale pentru copilul tau ar trebuie sa iei pentru ca acesta sa fie in siguranta in locuinta voastra? Ei bine, exista o serie de proceduri de baza pe care le poti pune in aplicare pentru a scapa de griji, asa ca ne-am gandit ca ti-ar fi de folos sa le stii si tu, asta daca nu cumva le stiai deja.

Ai grija la instalatiile electrice

Daca tu nu esti un expert, cel mai bine este sa platesti o persoana avizata sa se ocupe de montarea si mentenanta instalatiilor electrice in asa fel incat sa nu existe niciun fel de risc atunci cand cel mic se aventureaza prin casa.

Ferestre si usi

Monteaza sigurante pentru ferestre si usi pentru ca juniorul tau sa nu cada sau sa iasa din casa fara ca tu sa stii. In acest fel, il vei tine in siguranta propriului camin. Opteaza pentru plase montate in dreptul ferestrelor acolo unde stii ca acesta se poate catara cu usurinta.

Lumini

Vei avea nevoie de lumini de veghe pentru a-ti fi mai usor sa il supraveghezi si, in cazul in care acesta se trezeste si incepe sa exploreze casa, sa poata vedea mai bine pe unde merge. De asemenea, poti lasa o lumina aprinsa intr-o camera de intersectie, in asa fel incat sa ai casa luminata pentru orice eventualitate.

Apa

Atunci cand gatesti sau cand folosesti apa fiarta, asigura-te ca cel mic nu are acces la recipienti si ca nu ii poate varsa. De asemenea, pentru bebelusi, apa trebuie sa aiba o temperatura potrivita, iar tu trebuie sa ii supraveghezi in permanenta atunci cand le faci baie.

Substante periculoase

Daca ai otravuri, vopseluri sau alte substante periculoase in casa, pune-le in debara, cat mai sus, sau intr-un dulap pe care il poti inchide si la care cel mic sa nu poata ajunge. Acest lucru va preveni otravirea accidentala a copilului.

Siguranta copiilor este o prioritate pentru orice parinte, asa ca asigura-te ca respecti toate conditiile necesare si vei sta fara griji.

Tag-uri:
Trimite prin e-mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *