ActivitatiBlog

3 activitati pentru week-end in familie

Sunt un impatimit al activitatilor in familie. Bine… sunt asa de cand am realizat importanta unei conexiuni si desfasurarea activitatilor comune. Familia trebuie sa se intalneasca intr-un punct si sa petreaca timp de calitate.

Mi-a fost greu la inceput sa renunt la dorinta de a face alte lucruri de unul singur. Totusi, dupa ceva timp, am descoperit ca pot sa profit de situatie la maxim in anumite cazuri. Si, cum sunt obisnuit sa impartasesc, vreau sa va arat si voua 3 activitati pentru week-end in familie:

Mergeti la cinema

Eu, unul, sunt un mare cinefil. Poate ca nu si voi, dar in mod cert preferati sa mergeti din cand in cand la cinema. Filmele de familie sunt amuzante, chiar si filmele pentru copii pot fi amuzante. Trebuie sa recunoastem ca toti avem nevoie de un moment de respiro al mintii, iar un film animat ne binedispune cu usurinta. In functie de varsta pe care o are copilul vostru, puteti opta pentru filme 2D sau 3D. Recomand sa nu il duceti la un film 3D inainte de 6 ani. Multi copii nu reactioneaza prea bine, fiind speriati de imaginile prea reale.

Gatiti in familie

O masa in familie este mult mai gustoasa daca toti participati la pregatirea ei. Cei mici gasesc extrem de interesante actiunile specifice adultilor. Gatitul este una dintre ele. Implicati-i pe cei mici in gatirea unor fursecuri sau placinte delicioase. Explicati-le copiilor intregul proces. Ce anume puneti, cum puneti, ce trebuie sa faca ei si, de ce nu, cum functioneaza cuptorul! Se vor distra pe cinste, iar acest joculet de-a gatitul in familie va intari legatura dintre voi.

Faceti sport impreuna

Sanatos si distractiv. Imbini necesarul cu placutul si obtii o familie fericita si mult mai sanatoasa. A face sport periodic este o prioritate pentru toate familiile. Sanatatea voastra trebuie sa fie pe primul loc, iar faptul ca micutii va sunt alaturi cand faceti sport, inseamna ca impuscati doi iepuri dintr-o lovitura. Copiii vor gasi sportul ca ceea ce este el in esenta: o joaca.

Profitati la maxim de timpul petrecut in familie, in special cand copiii sunt inca mici. Dezvoltarea lor personala depinde de asta. 😉

Tag-uri:
Trimite prin e-mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *